En aquest espai ens trobem persones de diferents latituds amb la mateixa sensibilitat, somniadors, viatgers, persones que connectem persones. Trepitjant la terra, busquem vins amb ànima, imperfectes que ens enamorin, abans de seleccionar-los per a vosaltres.

Qui som?

JORDI VILASECA
JORDI VILASECADirecció i logística
Enamorat del món del vi, la gastronomia i tots els seus productes, però sobretot de les persones que ho fan possible any rere any.
MIRKO RACCINI
MIRKO RACCINISommelier i assessor comercial
Com a sommelier considera el “suc de raïm fermentat”, o més senzillament “vi”, com a part d’una alimentació equilibrada dins l’estil de vida mediterrani que tant estima.
ENRIC COMERMA
ENRIC COMERMAAssessor comercial
El més veterà, però té la virtut i la sort de gaudir de la feina ben feta, gràcies a l’experiència de més de 30 anys en el món del vi.
ANDRES FUERTES
ANDRES FUERTESSommelier, assessor comercial i xef
Apassionat per l’aprenentatge de les cultures a través dels sentits. Per a ell, parlar de vins és parlar de sentits i d’un “regal de la natura…”
SERGI SEVILLANO
SERGI SEVILLANOSommelier i assessor comercial
Ell diu ser un cul inquiet però nota que té ganes d’assentar el cap. Sentits Barcelona Vins i Persones, quin lloc has anat a escollir!
REYES PIZARRO
REYES PIZARROAdministració
Gaditana enamorada de Barcelona. Ha descobert l’amor pel vi i la gastronomia en aquesta ciutat gràcies a la seva gent.
PATRICIA DE GOLFERICHS
PATRICIA DE GOLFERICHSComunicació i màrqueting
Ella parla sobre vins amb passió, frescor i una mirada especial cap al públic jove. Defensa la lluita perquè el vi sigui accessible per a tothom. “Hem de gaudir d’una copa i no fer un examen.”
JOSEBA CALLE
JOSEBA CALLEDisenyador i fotògraf
Somniador de fons i col·leccionista de somriures, el nostre responsable de comunicació és un bilba delerós a fer malabarismes amb el color
ET FEM UN ESPAI?
ET FEM UN ESPAI?Estem buscant-te
Si t’agrada el vi, torna a la primera pàgina d’aquest web i llegeix la nostra filosofia. Si et sents identificat, no dubtis a enviar-nos el teu CV. A Sentits creixem i podem fer-ho amb tu

Connecta amb nosaltres

Des de Sentits Barcelona Vins i Persones queremos ofrecerte información actualizada de nuestras novedades.